Beautytip | Rimmel Stay Matte Liquid Mousse Foundation

rimmel-stay-matte-foundationbn

Jeg fandt for et par uger siden en lille prøve af denne foundation, da jeg ryddede min makeup op, og efter at have brugt den var jeg nødt til at købe den rigtige størrelse. Normalt er jeg ikke så stor fan af Rimmel makeup, men denne liquid mousse er fantastisk og dækker virkelig godt. Elsker mousse-konsistensen og så giver den en flot porcelæns-agtig hud, som er meget ensartet, men som stadig ser naturlig ud. Jeg købte to på daværende tidspunkt i forskellige farver, da de var på tilbud, så har også en lidt mørkere når man har fået lidt sol.

stay-matte-mousse-foundation stay-matte-mousse-foundation1

Den er nem at fordele, og jeg fordeler den med en foundationbørste fra ELF. Man kan sagtens bruge fingrene også, men jeg er ikke så god til det og foretrækker børste. Den har SHINE CONTROL, som sørger for at huden ikke skinner og det hører lidt med til den fine ensartethed der kommer efter brug. Den er meget nemmere at arbejde med pga. moussen, da jeg synes at flydende foundation er irriterende og altid efter ud over det hele. Jeg synes i hvert fald den er rigtig god og tror jeg skal have en til som er lysere, så jeg kan bruge den til vinter. Den giver nærmest et helt photoshoppet look, fordi huden bliver så ensartet, og jeg er vild med det! Man kan dog ikke helt skjule alle min fregner, men det gør mig ikke noget ♥ Og så kan man ligge sin blush og bronzer på et fejlfrit “lærred”.

Kender I til den? Har I erfaring med den?

signature