Beautytip | E.L.F Baked Blush

elf baked blush

Hej sødeste piger ♥ Først vil jeg lige sige tak for de sidste dages kommentarer. Det er virkelig jer der giver mig lysten til at fortsætte med at blogge hver dag, og smiler til hver eneste af jeres kommentarer I lægger, så det skal I virkelig vide jeg sætter pris på <3 Jeg startede min morgen ud med en lækker times Stram op, og nu sidder jeg her og skal snart i gang med billederne til kommende indlæg om efterårs items fra mit skab. Det tager sin tid, så HVIS det nu ikke når at blive færdig til i dag, kommer det i hvert fald på bloggen imorgen. Glæder I jer? :-)


Nu er det allerede torsdag, og det betyder, at jeg vil komme med en anmeldelse/anbefaling, og denne uge bliver det af den fantastiske Baked Blush fra E.L.F. Jeg prøvede den første gang til deres sommerevent, og der indså jeg, at jeg virkelig ikke kunne leve uden denne blush! Den giver det fineste skinnende/glimtende look og den er simpelthen bare skøn! Den er nem at påføre, og den holder heeele dagen, i hvert fald på mig! Jeg har valgt den i farven “Pinktastic”. Jeg elsker virkelig ELFs produkter, for selv om de er vildt billige, så er de virkelig også kvalitetsprodukter, der holder længe! Jeg lægger den lige på kinden (ikke kindbenene), da jeg bruger min Baked Bronzer på kindbenene, og sammen er de bare perfekte. I kan købe den på ELFs hjemmeside til ca. 33kr.

Hvad synes I om den? Er den ikke fin?