Anmeldelse | Daily Exfoliating Cream + Smooth & Anti-frizz spray

Godaften søde læsere! I dag vi jeg anmelde  2 nye produkter, som jeg faktisk er meget positivt overrasket over, så de fortjener helt klart en plads her på bloggen. For nylig har jeg opdaget siden EZZENCE, hvor man kan købe alle mulige former for skønhedsprodukter. Vi snakker alt fra hudprodukter til hårprodukter og lige pt. er der udsalg derinde, og dermed en masse penge at spare ♥

Jeg vil starte ud med Jurlique – Daily Exfoliating Cream, som er en exfolierende creme der efterlader huden dejlig blød og lækker! “Indeholder Mælkesyre, der forfiner porerne, giver en mere naturlig udstråling og maksimerer hudens absorberingsevne og gør resten af hudplejen mere virksom. Indeholder endvidere bl.a. knuste mandler, havreklid, sesamolie, morgenfrue, kamille, rose og lægestokrose” – som I kan læse, så er der alt muligt godt i denne lille tube og efter at have brugt den, bliver min hud virkelig blød. Derudover dufter den måske lidt sjovt og har en mærkelig konsistens der ligner havregrød.. Men det er så hvad det er. Men den kan anbefales, selv om prisen ligger lidt i den dyre ende, men den er helt klart pengene værd! Jeg vil bruge den ca. 1-2 gange om ugen, for at give min hud en god omgang exfoliering og få den renset godt igennem :-)

Så er der Straight Sexy Hair – Smooth and Seal Aerated Anti-Frizz Spray – langt navn! Det gode ved denne er, at den har en antikrus effekt, og er dermed god til os med krøller, da der godt kan komme lidt krus engang imellem. Derudover kan den bruges som en udglattende spray, og gør håret mere smidigt og blødt, og dette kan jeg 100% stå inde for. Den giver også en lækker finish (glans) efter man har sat håret :-) Jeg er i hvert fald fan! Har prøvet den i fugtigt vejr/slud og den har stadig holdt fint på mit hår, uden nogen form for krus. Så den kan jeg klart anbefale også! Den skulle også være ekstra god til glat hår, men det kan jeg ikke sige endnu, da jeg endnu ikke har brugt den efter jeg har glattet hår. Men er sikker på at man kan se “glansen” endnu tydeligere!

Håber I kunne bruge indlægget til noget, og det er 100% mine egne meninger :-) I morgen tænker jeg at lave et indlæg med nogle nye produkter fra Gymnordic, som jeg virkelig også kan anbefale til jer der træner! Håber I vil følge med og tak fordi I kigger forbi ♥