De bedste (og mest velduftende) tørshampooer

Hej sødeste piger ♥ Sikke et lækkert vejr det har været i dag. Det er så sjældent at solen har kigget frem i april, så det er dejligt, trods der stadig er en del blæst, at den kiggede frem i dag. I dag på bloggen vil jeg komme med et længeventet indlæg, nemlig en anbefaling af Batiste tørshampoo. Jeg har prøvet en del forskellige tørshampoo, og jeg må sige at dem fra Batiste har været de bedste indtil videre. Dette kan I læse mere om i min anmeldelse/anbefaling af dem her.

batiste-toer-shampootoershampoo-batiste

Eftersom at jeg har pandehår samt træner flere gange om ugen, så er jeg bare nødt til at have tørshampoo så mit hår ikke ser fedtet ud konstant. Jeg har ikke lyst til at vaske mit hår hver dag, da det slider på håret, og derfor er tørshampoo bare et must i enhver piges samling af beauty-produkter. Jeg har tidligere haft problemer med at de tørshampooer jeg har købt har haft en kemisk/kunstig lugt, og Batiste har de skønneste dufte! Jeg er især vild med den blå som I kan se på billederne, og det er den jeg pt. bruger. Den har en skøn duft af nyvasket tøj (og den duft er jeg VILD med), og den dufter bare lækker og ren. Jeg har også prøvet Batiste “Tropical”, som har en lækker duft af kokos, hvis man er til det.

batiste-toershampoo-normal

Som I kan se på billederne har jeg også den til blond hår, som er rigtig god til lige at genopfriske farven lidt i hovedbunden/håret. Dog skal man passe på med at sprøjte for meget ud eller være alt for tæt på hovedbunden med den, da den godt kan have tendens til at efterlade lidt pulver i håret. Jeg har købt Bastiste i Normal butikkerne, da det er der jeg synes de er til den bedste pris (og fordi jeg er kæmpe fan af butikkernes koncept!). De står til 39 kroner for 200 ml hvis jeg husker rigtigt.

Har I prøvet nogle af tørshampooerne fra Batiste før?

signature