Beautytip | Levevis rensegel

Kender I det med, at når man fjerner sin makeup om aftenen, og så kommer det hele ikke af? Her tænker jeg især mascara. Jeg bruger normalt makeup-fjerner fra Matas’ eget mærke, men jeg har nu skiftet til denne rensegel fra Levevis, som jeg KUN kan anbefale på det kraftigeste! Den fjerner ALT makeup (ingen mascara-rester) og samtidig renser den huden, så man ikke skal fumle med flere produkter. Jeg har nu brugt den i en lille uges tid, og jeg er fuldt ud tilfreds. Derudover er den asta- og allergivenlig og Svanemærket! I kan finde produktet i Føtex. Bare en lille anbefaling på denne blæsevejrs-onsdag. Fremadrettet vil jeg komme med flere anbefalinger/anmeldelser af produkter/makeup.

anbefaling-af-rensegel levevis-rensegel-anbefaling

Jeg har tænkt mig at tage en del outfitbilleder til jer i weekenden, da jeg skal ned til mine forældre – og der er så fine omgivelser – så det skal I glæde jer til. Derudover vil der snart komme et indlæg med alle mine yndlingskjoler her til sommer. I er velkomne til at komme med flere idéer til kommende indlæg, som I vil se på bloggen. Stay tuned <3

signature