Abafazi tørklæde med kæmpe fjer

Godeftermiddag piger. Mine dage er simpelthen så stressede lige pt. Det er åbenbart ikke så let at finde en afbudsrejse til Bulgarien fra Kastrup Lufthavn, men dog super billigt fra Billund (!??). Så lige pt. går jeg meget og kigger rundt efter andre steder, faktisk hver aften, men I er mere end velkomne til at anbefale nogle rejsemål, som er varme og har gode shoppingmuligheder :-) Ellers ender det nok ud i, at det bliver fra Billund, men hold nu op, transporten dertil er dyr! Stress, stress, stress :-) Men mon ikke vi finder ud af noget, for ud og rejse, det skal vi!

Igår var det meningen jeg skulle vise jer et indlæg med mine Abafazi tørklæder, men eftersom tiden var knap, så kommer det nu. Jeg købte dem faktisk af en privat person, hvor jeg fik dem lidt billigere, da hun ikke ønskede dem, og de var helt som nye, og med ekstra fjer og det hele. Læææænge gik jeg og sukkede over disse smukke tørklæder, og nu ejer jeg endelig to af slagsen: et i rosa og et i en grålig beige. Kan slet ikke vente med at bruge dem her til efteråret, hvor jeg er sikker på, at de vil fuldføre hvert outfit ♥ Nu vil jeg smutte ind og pakke træningstasken! Den står nemlig på ½ times cirkeltræning, efterfulgt af 1 times mave/balle/lår – og selvfølgelig med min søde træningsbuddy Christina <3