All of my wishes are about you

Bluse: Vero Moda – Sweatpants: Zanca Sonne – Top: Rosemunde – Sneakers: Converse

Godaften søde piger ♥ Så er det sørme torsdag, og 4 dage er nu gået med min “LCHF på 14 dage” (link til indlæg, som jeg har skrevet tidligere). Min mave har haft det lidt underligt, og man skal altså lige vende sig til al det “fede” mad. Men nu synes jeg det går meget godt. Var faktisk lige ved at stoppe, fordi det virkede som om min krop reagerede negativt på maden (altså, det virkede som om jeg tog på af den!!), men nu ser det ud til at være ved at regulere sig igen, så jeg fortsætter.

På billederne overfor, ser I dagens outfit OG GLAT HÅR! Det er såå lang tid siden jeg har haft det, så var nødt til at glatte det, også for at se hvor meget det havde vokset. Hihi. Det var bare et meget enkelt og afslappet outfit jeg havde på i dag på arbejdet, og så elsker jeg at jeg kan have sweatpants på, og stadig være fin. Forguder mine sweatpants fra Zanca Sonne, og jeg har tilsat en meget enkel lyserøde bluse, da jeg virkelig elsker farvekombinationen af lyserød/grå. Sååå fint! Fik endda at vide på arbejdet, at jeg så rigtig frisk og sommeragtig ud – skønt! Foråret er jo også i luften, sådan da. Glæder mig til solen begynder at kigge lidt mere frem.

Så I forresten dokumentaren “Beyond Expectations” igår på Kanal 4?? Jeg har set den 1 gang før, og den rammer virkelig noget inden i mig og motiverer mig helt sindsygt!!! Elle er virkelig for sej, og kan slet ikke forstå hvordan hun kunne klare det. Tænker at skrive et indlæg om den. Nu vil jeg smutte ud og lave aftensmad; kylling omsvøbt med bacon og flødesauce til. Man kan da ikke klage over, at maden ikke er lækker ;-) Ha’ en skøn aften <3