Til alle mine skønne følgere: TAK

Kære søde læsere ♥ Vil først og fremmest sige tak fordi I læser min blog og følger med! Det betyder alverden, for hvad er en blog uden sine læsere? Tak for alle jeres søde kommentarer igennem hele året og tak for støtten, når der har været brug for dén. Tak fordi I altid kommer med gode råd når jeg spørger, og tak fordi I har lyst til at deltage I de giveaways jeg holder. Året har på mange måde ikke helt været som jeg ville i forhold til bloggen, men det regner jeg med, kommer til at ændre sig i det nye år. Nu er jeg jo lige flyttet i egen lejlighed, og glæder mig til at komme ordentligt på plads og kunne have bloggen mere i fokus. Jeg skal snart til at erhverve mig et nyt kamera og linse, så jeg kan tage bedre (og flere) outfitbilleder til jer i bedre kvalitet og ikke mindst kommer der flere billeder af min lejlighed, opskrifter, træningsindlæg mm.

Jeg glæder mig meget til endnu et år, og jeg håber I har lyst til at følge med der også <3 Jeg har ikke tænkt mig at stoppe, for det er noget jeg virkelig brænder for og jeg ønsker virkelig, at min blog bliver anerkendt en dag. Jeg vil i hvert fald kæmpe for det, alt det jeg kan! Jeg ønsker at inspirere andre piger, som interesserer sig for de samme pigede ting som jeg selv gør, og håber jeg igennem min blog har kunne inspirere bare én eller flere! Håber I får en rigtig skøn nytårsaften og pas godt på jer selv og hinanden. Og tak for kærligheden endnu en gang. Vi skrives i det nye år! Tusind kys og knus til jer ♥