All I want is boots for spring

Heeeeej søde piger! Så er jeg lige kommet hjem fra arbejde. Det er så hårdt at komme op om mandagen, når man bare ville ønske at weekenden fortsatte, men ja, man må få det bedste ud af den. Jeg er begyndt at tænke på mandag som en ny dag, en ny mulighed, for at forme ugen helt som man vil. En helt ny “chance”, hvis man kan sige det sådan :-) Mange burde i hvert fald ændre deres tankegang om mandage, og se på det mere positivt og dermed også skabe en mere positiv uge.

Dette indlæg skal dog ikke handle om mandag, men om støvler. Lææænge har jeg gået og ledt efter nogle rigtig fede biker boots, og gerne i lidt grå/brunlige nuancer. Jeg har tjekket nettet utallige gange, og så var det jeg kom i tanke om Trendsales. Jeg har faktisk fundet en del fine støvler derinde allerede, men har endnu ikke taget springet og købt nogle. Jeg venter nemlig lige til den 1. hvor den store jagt går ind! Støvler kan jo bruges hele året rundt, alt efter om de er foret eller ej. Dem jeg leder efter er uden for, da jeg synes det kunne være så perfekt her til foråret. Hvis I leder efter fede biker boots som jeg, så kan jeg anbefale at skrive “biker boots nitter” i søgefeltet. Happy shopping ♥

skrevet i samarbejde med Trendsales