Sloppies & laces

Happy Monday! Puha, nu er der kun én uge og 1 dag til jeg skal til min afsluttende eksamen på studiet, og jeg kan virkelig mærke at nerverne er ved at komme. Jeg skal derfor bruge denne uge på at finpudse min Powerpoint præsentation og få det sidste på plads, og derefter er det bare at øve. Jeg er sikker på jeg nok skal klare det, og det bliver så vildt SKØNT når det er overstået. Wish me luck!

hyggebukser-til-kvinderlyseroed-slap-af-bukserblonde-top-off-shoulderBukser: New Yorker | Sandaler: Magasin (ældre) | Blonde bluse til 28 kr. inkl fragt – FIND DEN HER!

Se også: Outfit med blomstret cut-out kjole

I skal ikke snydes for gårdagens outfit, som jeg lige fik snuppet ved solnedgangen. Lyset er derfor super fint ♥ Jeg har mine forholdsvis nye hyggebukser/slappe-af-bukser på fra New Yorker og dertil en super fin bluse som jeg har købt på eBay. I kan finde link til den under billedet ♥ Jeg kan godt lide at kombinere hyggebukser med en lidt finere overdel her om sommeren, og så et par sandaler. Hvad synes I om det? Jeg er forresten begyndt på noget i dag, som jeg glæder mig til at fortælle mere om! Det kommer i et blogindlæg snarest, så I kan godt glæde jer. Det er nemlig noget som kommer til at have indflydelse på bloggen fremadrettet. Stay tuned!