Jeg har en ting for armygrøn

Hej søde piger :-) Lige om snart er jeg på vej ud af døren, da mine forældre holder påskefrokost. Jeg glæder mig så meget og ved det bliver hyggeligt at have familien samlet igen. Skal nok tage nogle fine billeder af mit outfit derhjemme :-)

Men før jeg tager afsted vil jeg lige dele disse lækre bukser med jer! Ih, hvor er det bare mange ting jeg går og craver for tiden! Det må være fordi det snart er sommer, og jeg føler jeg har brug for en masse nyt til min sommergarderobe. Lige for tiden er det meget kjoler og shorts jeg kigger efter, men her forleden faldt jeg over disse flotte bukser på Gina Tricot. Jeg har en ting for armygrøn i øjeblikket og disse fangede mit øje med det samme. Er vild med den løse pasform og de fine detaljer med syningen. Overvejer i hvert fald stærkt at købe dem! De vil se så fine ud til et par sandaler, en hvid blondetop, en løs knold og et par statement armbånd. Hvad siger I ? ♥