En ny og lækker jakke

Hej piger. Beklager den manglende blogging, men har så mange bolde i luften i disse dage. Det fortæller jeg mere om i et senere indlæg. Igår var mine forældre forbi og hjælpe mig med at gøre min stue færdig, og resultatet er blevet SÅ hyggeligt. Jeg glæder mig til at vise jer billeder af den og håber I synes det samme :-) Jeg eeeeelsker den i hvert fald allerede. Der mangler dog et par småting, såsom puder og billederne, men det kommer hen af vejen. I kan se et sneakpeek på instagram “Stylebystefaniedk”, hvis I ikke allerede følger mig ♥

I fredags var jeg inde i New Yorker på Strøget, og der købte jeg bl.a. denne rigtig fine jakke. Det var den sidste der var tilbage i min størrelse og den var sat ned fra 699,- til 249,- og så kunne jeg ikke lade vær. Den er super lækker med en stor pelskrave bagpå, og så er den god her til foråret, da den ikke er så tyk. Og så er farven bare utrolig fin også. Hvad synes I om den? Nu vil jeg smutte i Ilva sammen med C og min far, og forhåbentlig få fat i det sidste store billede, som skal hænge over min sofa. Skriver senere <3