Efterårs inspiration | Et gråt outfit

Godeftermiddag ♥ Er netop kommet ind efter en hård dag på arbejde, og sidder nu og nyder en kop julete fra Fredsted. Jeg eeelsker virkelig te, og især julete/chaite, som er lækker krydret. Julehumøret er også så småt begyndt at snige sig ind på mig, for julevarerne er jo allerede fremme alle steder. Men det gør ikke noget, for jeg ser julen som en dejlig tid, og at den så starter lidt før, gør ikke mig spor :D

Strikbluse – H&M // Bukser – Only // Pelsvest – Kaos // Tørklæde – Zanca Sonne // Sneakers – Aldo // Taske – Friis&Com

Jeg har været ude og tage nogle outfitbilleder til jer, og jeg beklager at jeg tager dem på denne måde, men har ikke lige nogen til at tage dem for mig, og mit stativ driller lidt for tiden. Så det måtte blive sådan her, så håber det er okay <3 Jeg har min elskede nye strikbluse på fra H&M, og en lille pelsvest (kunstig) over. Det giver et lækkert afslappet look, samtidig med det er lidt fint. Mine sneakers med glimmer synes jeg var helt perfekte til dette grå outfit, så de måtte på også. Synes selv det er et rigtig cosy efterårsoutfit. Synes I om det? <3 Jeg føler mig lidt syg i dag, så smutter hen i sengen og drikker lidt mere te. Vi snakkes i morgen, søde piger ♥