A bird in their midst

Hej piger ♥ Hvor er det bare skønt vejr i dag med solskin! Godt nok er det lidt koldt, men så længe solen skinner så nærmer vi os forår lidt mere. Bloggede ikke igår fordi jeg var lidt syg hele dagen. Havde den ondeste hovedpine, nærmest ligesom migræne og så kvalme. Så brugte hele dagen på at ligge på sofaen og bare slappe af med film. Sådan nogle dage skal der være plads til engang imellem :-)

Jeg har endelig modtaget et af de (3-4??) par fjerøreringe som jeg har bestilt over eBay. Disse er to die for! De er så elegante og de er virkelig overraskende god kvalitet, taget i betragtning at jeg kun har betalt 9,- for dem inkl porto. Jeg er vild med der er flere fjer i én øreringe, og så det lille smykke øverst. Så billigt. De kommer til at blive brugt flittigt og kan slet ikke vente med at modtage de andre øreringe. Med eBay går det nemt 20-25 dage med levering, men når tingene er så billige, så synes jeg bestemt de er værd at vente på :-) Ha’ en fantastisk solskinsrig søndag, dejlige piger ♥ Og husk og følg min facebookside for flere updates!