Ebay tip: 9 statement smykker

ebay statement smykker

Hej læsere ♥ Nyder I vejret? Endelig kommer der lidt solskin og jeg håber inderligt det bliver ved! Jeg kan ikke klare mere kulde og regn og denne sommer, kan man langt fra kalde for sommer. Må i stedet håbe på lækker sensommer sidst i august :DJeg har samlet 9 fede statement smykker som jeg er helt vilde med! Jeg elsker især halskæderne og de er virkelig gode til enkle outfits, hvor man lader smykkerne “snakke”. Armbåndet med kloen er efterhånden en ældre trend, men derfor behøver den ikke være udgået! Jeg fik aldrig fat i et og dette koster kun ca. 20,- uden porto (!!!!). Til jer der ikke bruger eBay så tit, gør det! :-) Man kan virkelig finde mange gode kup derinde. Hvis I vil have en miniguide til eBay, har jeg lavet en her, hvor der står lidt om hvordan man begår sig i “eBay junglen”. Håber alle får en fortsat god dag.

xoxo