Ebay tip: 8 par sko

Godmorgen sødeste piger ♥ Dejligt at det endelig er fredag. Denne uge har faktisk gået ret hurtigt, og det kan man da ikke klage over :-) Skønt med weekend. Jeg sidder pt. på arbejdet igen, så dette er et planlagt indlæg. Regner med nogle outfitbilleder i løbet af weekenden. Denne fredag aften skal bare bruges på min veninde Christina og filmaften! Vi har aftalt at holde Disneyfilm aften, så vi skal rigtig hygge :-)

ebay goodies og items sko
1. Sorte sandaler 2. Engle sandaler 3. Sløjfe sandaler 4. Ankelstøvler med sløjfe 5. Ballerina med blomst 6. Blonde støvler 7. Ballerina med sløjfe 8. Sølv creepers

Jeg har samlet 8 fine sko fra eBay og de hvide støvler med blonderne har jeg haft et godt øje til så længe! De er så unikke og flotte, og er sikker på de vil blive et hit til varmere dage, med enten en sød kjole eller et par shorts. Er også helt vild med de sølv creepers med pailetter. De er lidt specielle og sikkert lidt grimme for nogle, men jeg synes nu de er ret fede :-) Jeg håber I synes om mine indlæg fra eBay, da det et noget jeg vil have fokus på her på bloggen fremover også. I’m an eBay addict!

Hvilke(n) er jeres favorit og har i nogle forslag til næste eBay indlæg?