4 sorte kjoler under 100 kroner

billige kjoler under 100 kronerFra venstre: her, her, her og her

Ja, den er god nok! Overstående 4 kjoler koster alle under 100 kroner og de er alle så fine hver især. Jeg har primært fundet dem med henblik på foråret og sommerens fester, og derfor er der også nogle lækre cut outs og udskæringer. Jeg er mest forelsket i kjolen helt til højre og den ved siden af, da jeg synes at den måde som begge cut outs er placeret er så fint! Jeg ved ikke hvorfor, men jeg kan godt lide når der er cut outs på maven på kjoler. Ejer selv 1-2 stk. pt., men de er slet ikke så fine som disse. HUSK HUSK HUSK, at hvis I skal bestille en af overstående kjoler, så tjek deres størrelsesguide og sammenlign dem med jeres egne mål. Jeg har sagt det før, og det kan ikke blive sagt nok gange. Det ER altså vejen til at modtage tøj fra eBay, som passer. I kan finde link under billedet til hver kjole Har I en favorit?

signature