Inspiration: 3 outfits til foråret 2017

Det er endnu engang søndag og det betyder ugens sidste dag og den sidste dag til at lade op til en helt ny uge. På onsdag starter marts, og jeg synes godt nok at tiden er gået stærkt og at det næsten lige har været nytår.. Andre der har det på samme måde? Marts betyder jo også at vi officielt skifter årstid og starter på forår, så jeg håber at vejret også begynder at forstå det, så vi kan få lidt varmere vejr og forårsfornemmelser i luften.

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

I den anledning har jeg snuset lidt rundt på H&M’s hjemmeside, og sammensat overstående 3 outfits som jeg godt kunne tænke at iføre mig her når foråret starter. Det første er lidt råt med blusen og kasketten, men jeg synes egentlig det er meget cool og de guld sneakers fuldender looket. Jeg er blevet lidt vild med sølv/guld sneakers for tiden, og det kan I også se kommer til udtryk på det andet outfit. Det er mere casual cool med en cropped hættetrøje, hullede jeans og en kasket i en sart rosa farve. Den sarte rosa farve har jeg været vild med længe, og den holder bare 100% stadig selv om den først rigtig kom frem igen i sommers. Det fører mig videre til det midterste outfit, som jeg har holdt i lidt mere feminint og romantisk stil. Der er den fineste blondetop til og hvide skinny jeans med slidte detaljer på knæene. Dertil et par matchende sneakers i lyserød også, og sådan et par MÅ og SKAL jeg eje snarest. Psssst: De kører lige nu med 10 % rabat og fri fragt indtil resten af dagen med koden: 0749.

Hvad synes I om de tre outfits, og har I en favorit?