2014 is another chance for us to get it right

Godeftermiddag sødeste piger. Og godt nytår! Håber I stadig er med derude. Jeg havde et rigtig hyggeligt nytår hjemme hos mine forældre, og tror jeg var hjemme omkring kl. 3. Det var første gang jeg faktisk ikke var til fest og det var helt okay og meget hyggeligt :-) Jeg endte med at tage kjolen på, på overstående billede (som jeg i øvrigt har sat til salg også! Den er liiige en tand for stor til mig – den kommer også på min salgsside, som snart åbner). Synes den er rigtig fin og ikke alt for vild til en aften hjemme med familien, og det ærger mig at den desværre ikke passer mig – håber der er en anden der kan bruge den ♥

 

År 2013 har på mange måder ikke været det bedste år for mig, men jeg har igennem året, lært at sætte mere pris på venskaber og tiden sammen med vennerne. Jeg har lært, at jeg skal gøre dét der gør mig glad, og ikke altid hvad der forventes af mig. Jeg har lært, at hvis man vil nå langt, så skal man lade vær med altid at tage alt så personligt og ikke tænke for meget over, hvad andre synes om en. Man skal holde fast i den person man er, og stå fast! Jeg har lært, at sætte bedre pris på de ting, som folk og især mine forældre gør for mig, og det er helt klart noget jeg ved de kan mærke (håber jeg da). Mine forældre er der altid for mig, og siger sjældent nej, hvis jeg har brug for hjælp og især efter jeg er flyttet alene, har de været meget hjælpsomme ♥ Jeg har lært, at sætte mere pris på de små ting i livet, og prøve at fokusere mindre på det negative. Især ordene fra et af mine tidligere indlæg “Tænker du for meget?” (link) har jeg lært meget af og så vidt muligt prøvet at huske. Jeg er blevet meget mere udadvendt og det er noget jeg vil holde fast i. I år 2014 har jeg dog sat mig nogle mere specifikke mål for, hvad jeg gerne vil opnå:

– Min storesøster Malue, som er personlig træner, har lavet kost- og træningsprogram efter mine mål og ønsker (som jeg faktisk starter på i dag – mere om det i et andet indlæg), og jeg ønsker så vidt muligt, at slutte fred med min krop i år, og stræbe efter at komme i super form, få en krop som jeg er stolt af OG føle mig tilpas i, og have et godt og sundt forhold til mad.

– Min største drøm er, at bloggen kan vokse sig større, og det håber jeg kan komme et ryk nærmere i 2014. Jeg er virkelig passioneret omkring den og jeg vil altid prøve på at forbedre den. Jeg håber at vi sammen kan få dette til at ske ♥

– Jeg vil bestræbe mig på, at komme ind på KEA i år, og jeg vil virkelig gøre mit bedste.

– Jeg skal lære at bruge min tid bedre. Ofte ender jeg ud med at spilde min tid på mange punkter, og jeg vil derfor sætte mere tid af til familien, venner og min blog.

– Jeg vil lære at bruge mine penge bedre når jeg køber tøj. Alt for mange fejlkøb i 2013, og jeg skal virkelig lære at se hvad jeg har i mit tøjskab, og ikke købe noget nyt hele tiden, som jeg allerede har.

– Og til sidst, vil jeg så vidt muligt prøve at leve mere i nuet og ikke tænke for meget på dagen i morgen. Jeg stresser ofte over ligegyldige ting, som er et par uger væk, så jeg skal lære at fokusere mere på dagen i dag og gribe øjeblikkene.

Har I nogle nytårsfortsættere, drømme eller håb for 2014? Sker der nogle store omvæltninger i Jeres liv? ♥