10 ting om mig

Jeg har ofte uro i mine fødder, og sidder tit og vipper med dem når jeg fx. ser fjernsyn.
Jeg eeeeelsker hvid chokolade, og gerne i kombination med lakrids.
Jeg kalder stadig mine forældres hus for “hjem”, når jeg skal besøge dem. Så skal jeg ikke hjem til mine forældre, men “hjem”. Tror det er fordi jeg selv har boet der. Ved ikke om det vil ændre sig, når de flytter.
Jeg har en nevø på lidt over 1 år, der hedder Georg.
Jeg glemmer ofte at vande mine planter, og må derfor have en ugentlig alarm, haha.

random-fact-style-by-stefanie

Mine to katte hedder Shae og Misty. Misty har fået sit navn, fordi jeg elskede Misty fra Pokémon da jeg var mindre, og selv ville hedde det. Shae er inspireret fra Game of Thrones. Det er bare pænt.
Jeg er særligt sensitiv (HSP), og det kan nogle gange være svært at leve med. Det har både sine ulemper og fordele. Jeg føler lidt mere end andre. Vil prøve at skrive et indlæg om det snarest, men det er bare så personligt, så overvejer.
Jeg kan ikke lade min tallerken og mad stå fremme efter jeg har spist, altså ved spisebordet. Det SKAL bæres ud, ellers kan jeg ikke slappe af. Jeg ved vitterligt ikke hvorfor, haha.
Jeg elsker at spilde min søndag på tv-serier og dyner i stuen.
Jeg kunne vildt godt tænke mig, at farve mit hår lidt mere brunt (sådan lysebrunt), men er simpelthen for bange for, at jeg så ikke kan blive lyshåret igen, som jeg er nu :D

Nævn 4-5 ting om jer selv ♥ Synes det er så hyggeligt at læse <3

signature