10 spørgsmål: lær mig bedre at kende

Hej sødeste læsere ♥ Det er efterhånden længe siden at jeg har lavet en “get to know me”, hvor jeg kommer med random ting omkring mig, så I kan lære mig bedre og kende, så nu synes jeg det var på tide. Jeg har fundet nogle spørgsmål rundt omkring, som jeg synes var meget gode, og vil nu besvare dem så I kan lære mig bedre at kende. Jeg tænker at jeg vil lave en spørgerunde snart, hvor jeg vil svare på spørgsmålene i en video. Hvad siger I til det? ♥

1. Har du et mellemnavn? Ja, Sarah, men da jeg var mindre og Pokémon var vildt populært sagde jeg til alle, at mit mellemnavn var Misty :D Haha. Nu har jeg kaldt min ene kat det…….

2. Hvilken sang er din yndlings for tiden? Jeg er lidt obsessed med “Into You” med Ariana Grande pt.

3. Hvad er din yndlings drik? Jeg er vild med ting der smager frisk, så gerne smoothies eller juice med passionsfrugt/ananas/mango eller lign. Gerne tropiske frugter i hvert fald! Eller iskaffe – jeg har lavet en super lækker og sund/proteinrig én, som I kan finde opskriften på HER.

ragdoll-katte

4. Har du nogle kæledyr? Som nogle af jer allerede ved, så har jeg to ragdollkatte (søskende) som hedder Shae og Misty. Jeg købte dem i 2014, og I kan læse mere om dem i et tidligere indlæg HER.

5. Hvilke serier følger du med i? Puha, jeg er igang med en del serier for tiden, da man jo afslutter en sæson fra én serie og derefter begynder en anden indtil den næste sæson udkommer. Jeg er pt. i gang med Pretty Little Liars, Game of Thrones, Once upon a time, The Walking Dead, Orange is the New Black og How to get away with Murder. Ser I også nogle af dem?

DSC_1519 (3)

6. Hvor høj er du? Jeg tror jeg er ca. 1.64-1.65 lav, men jeg elsker min højde alligevel :D

7. Hvad er din yndlings film? Årh, det er svært for jeg har så mange jeg elsker! Jeg er især vild med The Theory of Everything, The Notebook, The Intouchables, The Fault in our Stars.. Ej jeg har virkelig mange! Måske jeg skal lave et indlæg om dem! :D Jeg er især vild med film der rører mig, og det kan man sige at alle overstående gør! (læs: jeg HULKER!)

Læs også: 10 ting om mig

8. Hvad var dit yndlings fag i skolen? Jeg tror det må have været engelsk, fordi jeg jo har boet i Sydafrika, og dermed var det noget jeg var rigtig god til! Hvilket jo også gør det en del sjovere :D

9. Hvad er din yndlings parfume? Jeg ved ikke om jeg har en “yndlings”, men jeg er vild med Touch of Pink fra Lacoste og Light Blue fra Dolce & Gabbana. Alt med blomsterduft er i hvert fald ikke lige mig. Jeg er mere til friske/rene dufte.

traenings-shorts-med-tekst

10. Hvad var dit sidste køb? Mit sidste køb må have været mine træningsshort fra H&M, (link) som jeg også tidligere har lavet et indlæg om, og som I kan se på billedet overfor. Love them!

Jeg håber I lærte mig lidt bedre og kende, og synes om dette blogindlæg. Vi snakkes!

signature