Appreciate the little things

Hej søde piger Undskyld den manglende blogging igår, men har haft så travlt med en masse ting for tiden mht .flytning snart osv. Derudover har jeg bare været såå træt og jeg tror det er fordi kulden er kommet igen. Nu gik jeg lige og troede det var ved at blive forår, og så begynder det at sne igen.. Suk. Jeg mangler sol og varme og kan slet ikke vente til vejret skifter igen, og det rigtigt bliver forår!

Her forleden modtog jeg disse fantastiske smukke bukser! Jeg har længe kigget efter sådan nogle løse haremsbukser med palietter, men uden held og selvfølgelig finder jeg nogle helt perfekte på Trendsales og i MIN størrelse. Lykke <3 De er sååååå skønne og virkelig behagelige at have på. Synes selv de sidder helt perfekt og glæder mig til at tage dem i brug, og især sammen med et par ballerinaer <3 Det er virkelig tit jeg har været heldig at finde det jeg mangler på Trendsales, og især varer af lidt ældre dato, som jeg fortrød jeg aldrig købte i forrige sæson. Synes I skal tjekke det ud og søge efter noget I måske har opgivet; Det kan jo give pote ligesom det gjorde for mig :D Vi snakkes piger ♥ Hold øje med bloggen i morgen, da der kommer opskrift på en lækker og sund snack <3

Skrevet i samarbejde med Trendsales