There’s a spark in you

Godaften skønne piger! Så er det mandag igen, og efter en forholdsvis “hygge” weekend med lækker mad igår hos mine forældre, og pyjamasparty med god mad og søde sager i lørdags i fantastisk selskab, så er det BACK ON TRACK for mig med sund mad og træning. De sidste weekenderne har været lidt hårde :D Jeg har startet dagen ud med skole fra 8.45-16, så det har været en af de længere dage. Imorgen er der skole fra 8.45-12 og så skal vi ud i nogle grupper efterfølgende og trendspotte, da vi skal bruge det til en kommende fremlæggelse. Jeg er super glad for studiet allerede, og det hele er meget spændende.

T-shirt: Monki / Bukser: Filuca B / Pelsvest: La Gazelle
Sko: Creme Fraiche / Handsker: eBay

Igår var jeg som sagt hjemme hos mine forældre, og der fik jeg taget en masse fine outfitbilleder til jer af outfits, som jeg bl.a. har haft på i forrige uge. Så dem glæder jeg mig til at vise jer denne uge! I dag kan I se dette fine efterårsoutfit, som er rigtig lækkert, især her i slutningen af sommeren (deraf de korte ærmer, samt loafers). Jeg synes tit overgangen mellem sommer og efterårkan være svær at klæde sig efter, da man enten kommer til at tage for varmt- eller for koldt tøj på. Men dette fungerede super godt! Jeg har forresten også netop fået et super lækkert studiejob i en skøn butik! Kan I gætte hvilken? Den er netop åbnet i Rødovre Centeret ♥ Vi snakkes imorgen, piger. Hold øje med bloggen i morgen for nogle efterårs wanties til hjemmet <3