De smukkeste silkeshorts fra Traffic People

Hej søde piger. Håber I hygger jer derude og nyder det gode sommervejr til fulde! Jeg har jo ikke ferie endnu, dog et par dage fri fra arbejde pga. mit øje, så på den måde kan jeg da også få slappet lidt af herhjemme. Min ferie fra arbejdet er først d. 1 september og så 2 uger frem, så det ser jeg frem til :-) Den står helt sikkert på en afbudsrejse til udlandet. Årh, ferie. Kom hurtigt!

Da jeg modtog den smukke kjole fra Nelly fik jeg også disse lækre silkeshorts med blonder med. De havde dem i to farver: denne sandfarvede og koral. De korale er også super flotte, men tænkte at de sandfarvede passede bedst til mit tøj, og derfor var dem jeg ville komme til at bruge mest. De er helt normale i størrelsen og passer perfekt! Og så er de super behagelige at have på. Så forelsket i dem ♥ Links er under billedet, som det plejer. Hvad synes I om dem?

Sandfarvede blondeshorts fra Traffic People eller Koralfarvede blondeshorts fra Traffic People