Talking like lovers, acting like friends

Godaften søde læsere. Så er der forlænget weekend til mig, da vi har fri imorgen fra skole! Regner med at bruge dagen på, at tage ned og træne ben/booty og så ellers bare hjem og slappe af – det ser nemlig ud som om det bliver til en lille bytur om aftenen, sammen med nogle gode venner, hvilket jo altid er hyggeligt. Lige pt. er jeg hjemme hos mine forældre, og min mor er i fuld gang med at lave risengrød. Yum! Årets første ♥

First Date Dress fra Jeane Blush (link)

I dag vil jeg vise jer denne smukke kjole, som er købt på NELLY. Det er faktisk min første blå kjole, og jeg synes den er så fin, og passer rigtig godt til mit lyse hår. Jeg er vild med at den går ind lige under brystet, og så har den søde blondedetaljer ved overdelen og brystet. Hvad synes I om den? I kan finde link til den under billederne. Lige nu er den faktisk på tilbud til 104,- så det er nu I skal slå til :-) Nu vil jeg smutte ind og hygge sammen med min mor (min far kommer først hjem i aften), og så må I have en rigtig god aften!