Opskrift: Sunde protein muffins med æble og kanel

Jeg er begyndt at bage mere end normalt, da jeg rigtig gerne vil finde alternativer til almindelig kage, som man køber, og noget som er lidt sundere. Derfor eksperimenterer jeg en del i køkkenet for tiden, og sidste weekend lavede jeg disse SUPER lækre og luftige muffins, som er dejlig bløde og slet ikke tørre. De blev meget bedre end forventet, så jeg tænkte jeg ville dele opskriften med jer.

sunde-proteinmuffins-med-æble-kanel

Jeg fik 7 muffins ud af dette: 1 revet æble, 28g vanilje proteinpulver, 18g mandelmel, 10g affedtet kokosmel, 1 æg, 1 æggehvide, 1 dl vand, sødemiddel efter behov, kanel, lidt vaniljeessens og lidt salt. Bland det hele sammen i en skål og bag det i ovnen på 175-200 grader indtil de får en pæn farve. Tror jeg gav mine 15-20 minutter i en varmluftovn. Jeg elsker kombinationen af æble og kanel og disse muffins er bare TOP gode. Man kan evt. også tilsætte rosiner eller andet, hvis man føler for det. Jeg tror også de kunne smage godt med lidt appelsinsaft og så uden æble. Prøv jer frem!

signature