Just like a summer breeze

Hej kære læsere <3 Så er det imorgen skolen starter igen og hverdagen rigtigt vender tilbage. Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke kunne bruge et par dage mere! Især når starten af ferien bare var regn og regn. Nå, men jeg har brugt min dag på træning og ellers bare afslapning med film, da jeg stadig lider af mavesmerter. Er startet på min 12 ugers træningsplan fra i dag, og jeg har taget “før-billede”, mål forskellige steder på kroppen og vejet mig, så jeg glæder mig til fremskridt ♥ I kan I læse om den her: 12 ugers træningsplan.

DSC_1537d sommerbluse-off-shoulderluftig-sommer-bluse Off shoulder bluse, ca 42 kr. inkl fragt – FIND DEN HER!

Idag vil jeg vise jer denne smukke og lette sommerbluse, som jeg har købt på eBay. Den er helt fin til pengene og jeg glæder mig til, at sætte den sammen med nogle slidte shorts og sandaler. Hvis man er kreativ, kan man også binde ærmerne sammen på ryggen, og så er det en sød stropløs bluse. Jeg har den i str. L (de er små i størrelserne) og jeg er normal en small. Synes den passer perfekt :-) Hvad synes I om den? I morgen kommer der en suuuuper lækker og simpel smoothieopskrift på bloggen. Kig forbi <3 Ønsker I selv at finde inspiration til eBay, så kig forbi denne gruppe.

signature