Husker I disse?

Hej piger. Beklager stilheden de sidste par dage, men vi har pt. travlt med en opgave i skolen, som vi skal fremlægge i morgen. Så mine dage er blevet brugt på det, og energiniveauet når jeg er kommet hjem, har bare ikke været særlig stort. Dog har jeg en del indlæg, som jeg tænker jeg vil poste snarest. Jeg har bl.a. modtaget en sindsyg fin fibermascara fra eBay, som jeg vil dele med jer, samt en lækker og BILLIG øjenbrynsblyant.

Haremsbukser ca. 76 ekskl. porto – FIND DEM HER!

Idag vil jeg dog lige vise jer disse bukser, som jeg faktisk har postet på bloggen før, for et par år siden. Men synes de er så fine og relevante snart (forår, jaaa!), at jeg ville dele dem med jer igen. Dem jeg har på, på billedet er oprindeligt fra H&M for mange år siden, men har fundet nogle helt identiske på eBay, og endda til intet mindre end ca 75 kr, som er eksklusiv fragt. De er sindsygt dejlige at daske rundt i, og elsker looket med et par ballerinaer, og en simpel men tætsiddende top.

signature