Min playliste til træning | Cardio

Så er det torsdag, og lige om lidt er det weekend! Det går super med træningen denne uge, og i dag tog jeg en tiltrængt hviledag, selv om det var meningen jeg og lave cardio. Jeg kunne bare mærke kroppen trængte til det, og det er vigtigt at lytte til sin krop. I morgen står den på sidste resistance træning, nemlig fullbody. Skimtede en del burpees og jump lunges på programmet, så ved det bliver hårdt!

cardio-playlist

Tænkte at jeg idag ville dele lidt fra min CARDIO PLAYLISTE. Jeg kan godt lide sange med gang i den, og derfor er jeg så glad for den playliste jeg har på nuværende tidspunkt. Den får mig i gang, gør mig i fantastisk humør og giver mig MEGA MEGET energi og det er super motiverende, når man skal op og gå 45 minutter på et løbebånd. Kender I nogle af sangene? De fleste har jeg støvet op fra dengang jeg regelmæssigt fik til Bodyjam i Køge. Love it ♥ Har I nogle gode sange med gang i, som I vil dele? Kan altid bruge flere!

signature