I would love to wear | Sensommer outfit

Hej søde piger ♥ Håber alle har haft en god dag indtil videre :-) Jeg skal til jobsamtale her kl. 15 (lige om lidt) som tilkaldevikar hos et lille firma. Det er ikke noget særligt job, men det ligger kun ca. 2 km væk fra mig, og det er altid godt at kunne supplere lidt op, indtil jeg finder et fuldtidsjob! Så håber virkelig jeg får det. Mere om det senere. Allerhelst kunne jeg selvfølgelig godt tænke mig et job i en tøjbutik eller lign., men det er så svært at få jobs for tiden.

Jeg har lavet en lille kollage med noget tøj jeg godt kunne tænke mig at have på i dag, og som er perfekt her til sensommeren. En oversize top som går ned over skulderen, fede shorts med nitter, wedges og en chunky halskæde. Jeg er helt vild med at peppe et afslappet look op med en chunky halskæde eller en masse armbånd! Nogle gange skal man bare lade smykkerne tale. Hvad synes I om outfittet?

fedt outfit til hverdag