Once upon a time

Sommerkjole med søde detaljer, ca 52 kr inkl fragt – find den her!

Godeftermiddag sødeste piger ♥ Havde overarbejde på arbejdet igår, så havde ikke så meget tid til at blogge da jeg kom hjem. Vejret var jo også vildt igår med torden og regn, og kan jo ikke tage fine billeder uden lys! :D Først vil jeg lige sige TUSIND TAK til alle der kommenterede mit indlæg med idéer til blogindlæg. Det betyder så ubeskrivelig meget for mig, og jeg skal gøre mit bedste for at opfylde alle ønskerne <3

Jeg starter i dag med at vise jer denne skønne sommerkjole med blondekant fra eBay. Jeg er vild med den sarte lyserøde farve, og de små blonder er så fine! Jeg kunne simpelthen ikke stå for den, så klikkede den hjem med det samme – og så er der jo et bælte til, som man kan bruge eller ej – det hænger ikke fast eller noget, så det er skønt :-) Man føler sig virkelig som en prinsesse i den. Hvad synes I om den? Link er som sædvanlig under billede, og den kan vælges enten i pink eller abricot