Bodynordic | Nye lækre produkter

Godeftermiddag søde piger. Vinderen af min giveaway er endelig fundet, efter noget vrøvl med at få fat i den første vinder. I skal huske, at hvis I melder jer til en mine giveaways, så skal I opfylde ALLE krav og huske at kigge forbi bloggen/facebooksiden på det givne tidspunkt, hvor jeg skriver hvem vinderen er. Har haft SÅ mange problemer med både at få fat i vinderen, men også med folk der ikke opfylder kravene, de gange jeg har haft en giveaway. Så det skal I være opmærksomme på, til min næste giveaway som snart kommer. Og I bliver vilde med den :-)

I dag vil jeg vise jer disse 3 produkter, som alle er fra Bodynordic. Jeg er så vild med deres produkter, og jeg ELSKER deres design og de produkter jeg har prøvet indtil videre, har alle nogle fantastiske dufte også. Og så har produkterne også nogle fantastiske søde navne. Jeg glæder mig til at teste disse 3. Den første er en saltvandsspray til håret, som jeg virkelig mangler, da det giver mine krøller et rigtig fint look. Den anden er en volume shampoo, som jeg har læst meget godt om, om som skulle være vildt fantastisk! Den sidste er en selftanning, som er blevet kåret til testvinder i Woman, så den MÅ jeg prøve nu når vinteren nærmer sig. Jeg regner med alle anmeldelserne kommer på bloggen, når de er blevet testet igennem noget tid. Hvilken en ønsker I først en anmeldelse på? Skriver senere ♥