Jeg er forelsket i mine nye shorts fra Buch Copenhagen

Hej sødeste piger. Jeg synes godt nok denne uge går stærkt, og det er jo vildt dejligt. Næsten weekend! Jeg har planlagt en masse fine indlæg til jer, bl.a. med mine nye smukker sandaler, nye lækre hyggebukser med sten, som jeg ved I vil ELSKE! Og så selvfølgelig nogle flere anmeldelser af ELF make-up. Jeg har også modtaget en rigtig flot neglelak (der selv krakelerer?), som der også kommer en anmeldelse af på bloggen her i løbet af weekenden, evt. video. Så husk at følge med ♥ I er velkomne til at komme med forslag til indlæg også!

Shorts – Buch Copenhagen | Top – La Gazelle | Bælte – La Gazelle | Ballerinaer – H&M

I dag bliver det outfitindlæg, hvor jeg vil vise jer mine nye shorts fra Buch Copenhagen. Jeg var ikke hurtig nok til selv at købe dem i forretningen, så var så heldig, at jeg fandt dem på Trendsales i min størrelse. Der var kamp om dem!!! Men de blev heldigvis mine :-) De er så fine med små sten på lommerne som er formet som blomster, og så er de jo meget behagelige, da de er i sweatpants stof. Elsker dem! Også de små flæser som hænger ned, så det giver dem et lidt råt og slidt look, selv om de er vildt feminine. Jeg kan ikke vente med at iføre mig dem, når vejret igen bliver varmere! Nu vil jeg gå i gang med et længere indlæg om Nelly sommermusthaves #2, (nr. 1 kan findes her) og denne gang med sommer items, som jeg håber kan inspirere jer.