Let love guide your life

Godeftermiddag søde piger ♥ Sikke et lækkert vejr det har været i dag og stadig er! Jeg har bare brugt dagen på at slappe af, set lidt Prison Break, for senere står den på datenight: ud og spise og så i biografen. Hvilken film det bliver endnu, er ikke besluttet, så skriv endelig hvis I har nogle der går nu, som I kan anbefale?

Jeg har glædet mig til at vise jer disse to overskønne items, som min mor har købt ind til mig (for mine egne penge selvfølgelig!). Da jeg så min mor havde disse smukke sandaler fra Sofie Schnoor, samt lækre capribukser med sten, var jeg nødt til eje det – begge dele! Mig og min mor har rigtig meget samme stil, og hver gang jeg besøger mine forældre, er jeg ved at tage hele hendes garderobe med hjem. Hihi. Sandalerne Nystrup & Øskov i Køge, og som også snart åbner i Rødovre centeret, når de er færdige med renoveringen. Så lækkert for mig, som bor 1,5km derfra. Sandalerne er lige hvad jeg har ledt efter, og bukserne er så fine med små sten – de er forresten fra en butik i Køge der hedder Luca. Hvad synes I, piger? I må have en fantastisk aften <3