Opholdsstue inspiration | Hos mine forældre

Godaften piger! Sikke en lang dag. Jeg havde faktisk en masse ting jeg skulle nå idag, men de er desværre rykket til imorgen, da vores eksamensprojekt er lidt under pres pt. Vi har travlt med at researche i øjeblikket, og det tager bare meget tid. I morgen arbejder vi hjemme, så der kan jeg gøre nogle af de ting jeg skulle idag: skrive praktikansøgninger og sende dem ud, træne, støvsuge, skrive businessmails ud til noget jeg har gang i. Det er altså ikke let at have mange bolde i luften, men eksamensprojektet skal jo helt klart prioriteres.

stue-inspirationindretning-inspirationstue-indretning-inspirationdagligstue-indretning

Nu til dagens indlæg, som omhandler billeder af mine forældres lækre hjem. Ja, endnu engang får I billeder derfra, selv om I har fået det mange gange :D Der bliver bare tit rykket om osv. så det er meget inspirerende og kunne måske inspirere nogle af jer derude til indretning af jeres eget hjem. Hvis I endnu ikke har set indlæg af mine forældres hjem på bloggen før, så kan I bl.a. se dem her: spisestue-inspiration og dagligstue-inspiration. Overstående er lidt fra mine forældres dagligstue ♥

Hvad synes I om det? Har forresten netop modtaget den fedeste bluse/kjole, som jeg glæder mig til at vise jer i form af et outfit! Det kommer senere denne uge, glæd jer <3

signature