I know he didn’t love me, I adored him anyway

Jeans: Global Funk | T-shirt: H&M | Sneakers: Reebok | Halskæde: H&M

Hej piger. Så er det blevet søndag, og idag skal jeg til at starte med at få overblik over 1. semesters pensum. Puha, det er altså ikke lige til. Hele den kommende uge skal der bare LÆSES op og så er der prøve d. 20/1. Jeg er så dårlig til sådan noget, og det er jo et stykke tid siden, at jeg har sådan rigtig gået i skole og haft prøver. Er både spændt og mega nervøs samtidig!

I skal ikke snydes for dagens outfit! Har fundet mine gamle ripped boyfriend jeans frem fra gemmerne, og kombineret dem med mine nye sneakers fra Reebok og en afslappet, sporty t-shirt. Skoene fik jeg i julegave, og skal jeg nok tage bedre billeder af til jer i et andet indlæg snarest ♥ Håber I nyder jeres søndag, jeg vil begrave mig i skolearbejde nu. Vi skrives!