6 fede designertasker

Hej søde læsere ♥ Undskyld den lidt sløve opdatering igår, men brugte næsten hele dagen på at lægge billeder ind på Trendsales med ting jeg skal sælge, og er slet slet ikke færdig. Har dårligt nok taget billeder af alle mine sko, og det er virkelig noget der tager sin tid. Som sagt sælger jeg helt ud af min garderobe, for at gøre klar til en masse nyt. Jeg er netop kommet hjem efter en times hård styrketræning (ben/baller) og sidder nu og hygger med lidt sund frokost.

unikke og flotte designer tasker som mulberry og celine

Jeg har samlet 6 flotte designertasker, som jeg er helt vilde med og som ville pynte så fint i min garderobe! De er desværre også meget dyre, så det bliver nok ikke til dem alle, men i hvert fald én af dem, når engang jeg får sparet nogle penge sammen! Så fine. Jeg er ikke til de meget rå tasker, men mere de feminine og som har et flot og eksklusivt udseende, og det synes jeg disse 6 tasker har!

Der kommer forresten et indlæg senere om nogle utrolig skønne bukser jeg har købt for nylig og som endnu ikke er blevet vist på bloggen, så følg med senere <3 Derudover også lidt andre køb fra weekenden!
Hvilken taske kan I bedst lide?