Et gåtur i sneen med en ny hundehvalp

Hej dejlige piger. Er lige kommet ind af døren efter en omgang spontan træning. Det var egentlig meningen at jeg skulle træne i morgen aften, og afprøve holdet Dancefit i Fitness World, men Bodyfit efter arbejde trækkede lidt i mig, så tog afsted. Og selvfølgelig fortryder man aldrig en omgang træning, så nu har jeg det bare skønt! Skal dog stadig afsted i morgen <3

Mine forældre kom forbi med lille Freja igår, da jeg skulle passe hende i et par timer, og selvfølgelig skulle vi ud og gå en lille tur med hende. Hun var slet ikke til at gå med, og snusede til ALT :D Og så vrikker hun rigtig meget når hun går og ser lidt klodset ud, men det er bare så sødt. Efter hun havde været ude lidt, kunne man dog hurtigt mærke hun ville hjem i varmen, så hun løb nærmest tilbage til lejligheden. Mit hjerte smelter virkelig når hun løber!!! Så nuttet. Her ser I i hvert fald et par billeder. Regner med mine fødselsdagsgaver kommer på bloggen i morgen, så husk at følge med ♥

shih tzu hundehvalp pels nuttet