3 prisvenlige outfits til træning

Hej alle ♥ Jeg er stadig i fuld gang med at skrive eksamensopgave, da den jo skal afleveres på onsdag, så det er egentlig hvad jeg får det meste af min tid til at gå med. Derudover har jeg været en smut nede og træne ben i dag, da jeg gerne ville have en lille pause fra skrivningen, og så er det også overstået. Jeg går for tiden og craver en hel masse nyt tøj og især også træningstøj, selv om jeg har alt for meget. Kender I det? Der er bare ikke noget der slår følelsen af nyt træningstøj, og nogle gange synes jeg godt det kan give lidt ekstra motivation. Jeg har derfor sat nogle fine sæt sammen fra henholdsvis Nelly, Gina Tricot og H&M, da det er her jeg oftest finder det pæneste.

nelly-traeningstoejSorte tights HERSorte top HERSorte sports-bh HERSorte Nike sko HER | Farvede tights HEROrange top HEROrange sports-bh HERLyserøde Nike sko HER

NELLY.COM: Jeg har sammensat disse to sæt, som begge er fra Nelly.com. Jeg er helt forelsket i de farvede tights og generelt hele sættet jeg har sat sammen der, helt ned til skoene! Lyserød og blå er en virkelig fin farvekombination her og ikke mindst på de farvede tights. Jeg er også vild med det andet sæt, hvor toppen er SÅ fin. I bliver næsten nødt til at klikke jer ind og se den på modellen. Dertil har jeg fundet en sports-bh, som vil passe perfekt til toppen, uden at ryggen ødelægges.

gina-tricot-traeningstoejPastelgul top HER – Leopardtights – Leopard sports-bh HER

GINA TRICOT: Ih piger, jeg er så VIIIILD med dette sæt! Jeg synes simpelthen farverne er så smukke sammen, og det gør mig i virkelig meget forårs/sommerhumør. Jeg elsker den pastelgule farve og sammen med leopardtights er det bare alt i alt et super fedt og trendy outfit. Har I set bh’en også? ♥

hogm-traeningstoej Sort t-shirt HERSort sports-bh HER – | Træningstights HER | Orange top med tekst HERGrå/orange sports-bh HER

H&M: Til slut har vi H&M som jeg elsker at købe træningstøj fra, da de er blevet så gode til at lave fede og billige ting, som stadig holder rigtig godt! Her har jeg sammensat to outfits til træning ud fra det samme par leggings. Jeg er vild med den orangefarvede top; både tekst og farve, da den gør mig i super godt humør og om sommeren er den med til at fremhæve din tan!

Håber I kunne bruge dette indlæg til inspiration til træningstøj. Har I et favoritsæt?

signature